Lüleburgaz’da okul yararına kermes

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesi Atatürk Anadolu Lisesi’nde bahar şenliği ve okul yararına kermes düzenlendi. Okul bahçesinde şenlik havasında düz…

Lüleburgaz’da okul yararına kermes

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesi Atatürk Anadolu Lisesi’nde bahar şenliği ve okul yararına kermes düzenlendi. Okul bahçesinde şenlik havasında düzenlenen kermese ilgi yoğun olurken, kermesten elde edilecek geliri okulun ihtiyaçları için kullanılacağı öğrenildi. Kermeste velilerin, okul aile birliğinin hazırladığı kekler, börekler ve diğer yiyecekler kısa süre içerisinde satıldı. Büyük bir katılımın olduğu kermesin okul yararına yapıldığını bildiren Okul Müdürü Suat Öz, “Okulumuzda bahar şenliği ve kermes düzenlendi. Okul Aile Birliğimiz ve velilerimiz okul yararına ve okula yenilikler yapmak için bu kermesi açtılar. Tüm katılımcılara, emeği geçen öğretmen, velilerimize öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X