M.K.Paşa Süper oldu!

1923 Mustafakemalpaşaspor Başkanı Ender Küçük, 19 Mayıs Kulübü’nün haklarını devraldıklarını ve gelecek sezon Süper Amatör Lig’de oynayacaklarını açıkladı.

M.K.Paşa Süper oldu!

Geçtiğiniz sezon Mustafakemalpaşa’yı 1. Amatör Küme de başarıyla temsil eden 1923 Mustafakemalpaşaspor, Süper Amatör Küme ekiplerinden 19 Mayıs Spor Kulübü’nün haklarını 145 bin TL karşılığında devraldı.

Tekrar profesyonel liglere dönmenin hesabını yapan kırmızı lacivertli kulüp, bu anlaşmanın ardından Mustafakemalpaşa’yı Süper Amatör Küme de temsil etme imkânı yakaladı.

HEDEF ŞAMPİYONLUK

Yıllarca üst liglerde fırtına gibi esen Mustafakemalpaşa Spor’un talihsiz bir şekilde amatör kümeye kadar düşmesinin ardından yeni bir dirilişe kavuştuğunu söyleyen Kulüp Başkanı Ender Küçük, en büyük hedeflerinin futbolda eskisinden daha güçlü bir konuma gelmek olduğunu belirterek. “Bursa Süper Amatör Küme takımlarından 19 Mayıs Kulübü’nün isim haklarını devralmış bulunmaktayız. Futbol takımımız yeni sezonda Süper Amatör Küme de şampiyonluk için mücadele edecek” dedi.

KURTULAN’DAN DESTEK

M.K.Paşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ise geçmişte profesyonel liglerde büyük başarılar kazanan Mustafakemalpaşaspor’un bu anlaşmayla birlikte yeni bir ruh ve anlayışla zirve basamaklarını kararlılıkla çıkacağına inandığını söyledi. Kurtulan, “Kulüplerin ihtiyaçlarını belirleyerek, imkânlarımız dâhilinde destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X