Maaş ve bonuslardan vazgeçtiler…

Schalke 04’te futbolcular, teknik ekip ve üst düzey profesyonel yöneticilerin bu sezon elde edecekleri maaş ve bonuslarından vazgeçtiği açıklandı.

Maaş ve bonuslardan vazgeçtiler…

Schalke 04’te yönetim ve futbolcular kulüp çalışanlarının maaşlarının ödenebilmesi için bu sezonun geri kalanın elde edecekleri maaş ve bonuslardan vazgeçti. Jochen Schneider konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Ne yazık ki, koronavirüs her birimizi etkiliyor. Özellikle böyle zamanlarda, hepimizin birbirimize yardım etmesi ve desteklemesi çok önemli. Tüm ekibimiz oy birliği ile böyle bir karara vardı. Oyuncuların sorumluluklarının çok farkında olmaları ve bu dayanışma hareketini yapmaları sadakatlerinin büyük bir işaretidir. Oyuncularımız bu kulübün kendileri için ne anlama geldiği konusunda net bir açıklama yaptı. Açıklama daha net olamazdı: Hepimiz sadece iyi zamanlarda değil, kötü zamanlarda da FC Schalke 04 için birlikteyiz.” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X