Maç dostluk havasında geçsin

İnegölspor Başkanı Eşref Güç ‘Bandırmaspor deplasmanında taraftarımız bize güç verecek. Ancak spor yaptığımızı unutmayalım.’ dedi.

Maç dostluk havasında geçsin

SADULLAH ORGAN

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta son iki haftada Altay ve Tepecikspor’u yenerek yeniden bir ivme yakalayan İnegölspor, haftasonu deplasmanda karşılaşacağı Bandırmaspor maçının hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürüyor. 

Bordo beyazlı temsilcimiz grupta ikinci sırada bulunan rakibi karşısında kazanarak ilk 3’te ki yerini sağlamlaştırmak istiyor.

Dostça geçsin

İnegölspor Başkanı Eşref Güç, zorlu maç öncesi yaptığı açıklamada karşılaşmanın dostluk çerçevesinde geçmesini istedi. Güç, ‘Normal sezonun son iki deplasmandan biri olan Bandırmaspor karşısında kazanmak için herşeyi yapacağız. Bizi orda taraftarımızda destekleyecek olması futbolcularımızı moral olarak etkileyecektir. Ancak spor yaptığımızı unutmayalım. Maç dostluk çerçevesinde geçsin” dedi.

Taraftar Bandırma’ya akacak

İnegölspor taraftar sorumlusu Tefik Taşkın ise, ‘PTT 1. Lig’e çıkma umutlarımızı son maça kadar taşımak istiyoruz. İnegölspor’lu taraftarlar olarak takımımımızın yanında sonuna kadar olacağız. Pazar günü deplasmanda oynayacağımız Bandırmaspor karşısında oynayacağımız maç için şu ana kadar 6 otobüs temin edilmiş durumda. Maç gününe kadar bu sayıyı 10 çıkacak’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X