Maç gelirleri depremzedelere

TFF 1.Lig ekipleri Adana Demirspor ve BB Erzurumspor ile TFF 2.Lig takımı Yılport Samsunspor, bu hafta oynayacakları maçların gelirlerini Elazığ’daki depremzedelere ulaştıracak…

Maç gelirleri depremzedelere

TFF 1. Lig’de yarın sahasında Boluspor ile karşılaşacak Adana Demirspor, maçın tribün gelirini, Elazığ’ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki deprem nedeniyle bölgede zarar gören vatandaşlara ulaştıracak. Kulüpten yapılan açıklamada, deprem nedeniyle tüm vatandaşlara geçmiş olsun dilekleri iletilirken, “Boluspor ile yapılacak müsabakanın gelirleri Elazığ’da yaşanan depremde zarar gören vatandaşlarımıza yardım amaçlı kullanılacaktır. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileriz.” denildi. Adana Demirspor ile Boluspor, yarın saat 19.00’da 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda karşılaşacak.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor da, TFF 1. Lig’de yarın iç sahada Ekol Hastanesi Balıkesirspor ile yapılacak maçın tribün gelirini, Elazığ’ın Sivrice ilçesinde meydana gelen deprem nedeniyle bölgede zarar gören vatandaşlara bağışlayacak. Kulüp başkanı Hüseyin Üneş, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, deprem nedeniyle Elazığ ve Malatya’da hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi. Üneş, “Büyükşehir Belediye Erzurumspor olarak yaraların bir an önce sarılması adına Balıkesirspor maçımızın hasılatını depremzede kardeşlerimize bağışlayacağız. Geçmiş olsun Türkiye’m.” ifadelerini kullandı.

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yılport Samsunspor Kulübünün Başkanı Yüksel Yıldırım, ligin 20. haftasında sahalarında Başkent Akademi ile yapacakları maçtan elde edilecek geliri Elazığ’daki depremzedelere bağışlayacaklarını bildirdi. Yıldırm, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Depremden dolayı Elazığlıların acısını gönülden paylaşıyoruz. Bu nedenle bu haftaki maçın gelirini Elazığ’daki depremzedelere yardım olarak vereceğiz. Haydi Samsunlular, Elazığ’a yardım için yarın maça gidiyoruz ve tribünleri dolduruyoruz. Yarın maçtayım.” ifadelerini kulandı. Yılport Samsunspor ile Başkent Akademi arasındaki karşılaşma, 19 Mayıs Stadyumu’nda yarın saat 13.30’da başlayacak. Öte yandan, Tokat Başçiftlik Belediye Başkanı Murat Tuncel, 6. Başçiftlik Kar Şenliği’nin Elazığ’daki deprem dolayısıyla ertelendiğini açıkladı.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X