Macera Parkı’nda Çalışmalar Başladı

Kepez Belediyesi’nin, Kent Ormanı’nın yanında 60 dönümlük arazi üzerine inşa ettiği Macera Parkı’nda, aktivitelerin yapılacağı alanların montajına baş…

Macera Parkı’nda Çalışmalar Başladı

Kepez Belediyesi’nin, Kent Ormanı’nın yanında 60 dönümlük arazi üzerine inşa ettiği Macera Parkı’nda, aktivitelerin yapılacağı alanların montajına başladı. Üç farklı yaş grubuna yönelik macera parkurlarının ve aktivitelerin olacağı park, Kent Ormanı ile atış poligonu arasında Orman ve Su İşleri Bakanlığı’ndan tahsis edilen 60 dönümlük alana inşa ediliyor.Alt yapı çalışmaları biten parkta, aktivitelerin yapılacağı bölümlerin yapımına başlandığı belirtilirken, Macera Parkı’nda 4-8 yaş çocuklar için eğlence amaçlı, 10 etaplı ip parkuru olacağı, 8-12 yaş grubundaki çocukların da 11 farklı parkurdan oluşan ip parkurunda eğlenme ve macera yaşama imkanı bulacağı bildirildi. Parkta macera yaşamak isteyenlere zipline (yüksek bir noktadan, alçak bir noktaya çekilmiş çelik halat vasıtası ile harness giyerek, kendi ağırlığınızla yerçekimi yardımıyla kayma aktivitesi) imkanı da sunulacağı belirtildi. 12 yaş üzerindeki maceraseverler için parkta, 15 farklı ip parkuru, tırmanma duvarı ve iple atlama kulesi yer alacağı da ifade edildi. 2015 yılı içerisinde maceraseverlere kapısını açacak olan parkta, yer oyunları, kaykay pistleri, süs havuzu, oturma yerleri ve spor alanları da olacağı kaydedildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X