Macera start aldı

Mudanya Belediyesi’nin katkılarıyla bu yıl 6. kez düzenlenen Bisiklette 100 Yıllık Macera Bisiklet Turu başladı.

Macera start aldı

ÖMER BİLİK

Bu yıl 6’ncısı düzenlenen Mudanya Belediyesi’nin de desteklediği Bisikletle 100 Yıllık Macera adlı bisiklet turunun startını İskele Meydanı’nda bisiklet sporuna gönül verenlerin katılımıyla Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz verdi. İskele Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’nda düzenlenen törene Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, yardımcıları, meclis üyeleri, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü ile bisiklet sporunu sevenler katıldı.

14 PAZİRAN’DA BİTECEK

Başkan Türkyılmaz, spora ve sporcuya her zaman destek verdiklerini ve bu desteklerinin bundan sonra da devam edeceğini belirterek, “Bisiklet turu katılımcılarımızı 6. kez görmekten mutluluk duyuyorum. Tura katılan bisiklet sporunu sevenler 14 Haziran Pazar gününe kadar İnegöl, İznik ve Yenişehir turlarının ardından, bu macera yine Mudanya’da sona erecek. Bisiklet sporuna gönül verenleri kutluyorum ve yolları açık olsun” dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Hayri Türkyılmaz’ın start bayrağıyla tur başladı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X