Maçın öneminin farkındayız!

Deniz, Sercan ve Erdem, Eskişehirspor’un henüz ligde havlu atmadığına dikkat çekerek, ‘Zor olacak ama kazanacağız’ diye konuştular.

Maçın öneminin farkındayız!

Eskişehir’e umutlu giden Bursaspor’da futbolcular adeta istim üstünde… Rakibin son sıralarda olduğunun kimseyi yanıltmaması gerektiği konusunda görüş bildiren yeşil beyazlılar, ‘Zor olacak ama kazanacağız’ diye konuştular. Deniz Yılmaz, doğum günü hediyesi olarak 3, puan istediğini belirterek, ‘Haftalardır maç kazanmıyoruz. Eskişehir’den kesin puan almayı hedefliyoruz’ dedi.

KİMSEYİ ALDATMASIN

Bursaspor’un yıldız oyuncusu Sercan Yıldırım da çıkışa geçmek için önlerinde önemli bir fırsat olduğunu belirterek ‘İyi çalıştık. Hocamızın verdiği direktiflere uyarak inşallah kazanacağız’ derken, Erdem Özgenç ise ‘Kritik maç oynayacağız. Rakibimiz ligde can çekişiyor. Bu kimseyi yanıltmasın. İyi kadroları var. 3 puan alıp camiayı mutlu etmek istiyoruz’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X