Madalya avcıları!

ANALİG grup müsabakalarında Bursa karmasında kulaç atan ve 17 madalya kazanan Yıldırım Belediyesporlu yüzücülerin gözü Türkiye şampiyonluğunda.

Madalya avcıları!

Yıldırım Belediyesi Spor Kulübü yüzücüleri elde ettikleri başarılarla dikkat çekmeye başladı. Atıcılar Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirilen Anadolu Yıldızlar Ligi İl Karmaları grup müsabakalarında Bursa Karması’nda yer alan Yıldırım Belediyesporlu yüzücüler 17 madalya kazandı. 

Akın Mutlu, Serra Aytı, Buse Konuş, Zeynep Feyza Çakar, Eren Arslan, İlker Şentürk ve Recep Akar toplamda 9 altın, 4 gümüş ve 4 bronz madalya kazanarak hem erkeklerde hem de kızlarda gözlerini Türkiye şampiyonluğuna diktiler.

GEBZE’DE FİNAL ARAYACAKLAR

Bursa Karması’nda yer alan Yıldırım Belediyesporlu yüzücüler 4-5 Mart tarihlerinde Kocaeli Gebze’de gerçekleştirilecek Anadolu Yıldızlar Ligi Yarı Final Yarışları’nda Bursa’yı temsil edecek. 

Yıldırımlı yüzücüleri elde ettikleri başarılardan dolayı tebrik eden Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Amatör sporlardaki desteğimizin karşılığını kupa ve madalyalarla toplamaya devam ediyoruz. Yıldırım’ın adını her şampiyonada duyuran amatör branşlarımızdaki sporcularımıza desteğimizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X