Madalya avcısı Nilüfer GESK

İzmir’de 286 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen organizasyona Bursa damgası vuruldu. Türkiye Görme Engelliler Atletizm Şampiyonası’nda Nilüfer Belediyesi GESK sporcuları, 46 madalya, 2 kupa ve 4 Türkiye rekoru kırarak büyük bir başarıya imza attı.

Madalya avcısı Nilüfer GESK

Nilüfer Görme Engelliler Spor Kulübü (GESK) sporcuları, İzmir’de katıldıkları Türkiye Görme Engelliler Atletizm Şampiyonası’nda rekor üstünü rekor kırarken, madalyalara da ambargo koydu. 286 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen şampiyonada Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü sporcuları 46 madalya, 2 kupa ve 4 Türkiye rekoru kırarak önemli bir başarıyla Bursa’ya döndü.

23 ALTIN MADALYA

Nilüfer GESK ayrıca görme engelliler spor tarihinde bir şampiyonada 48 defa kürsüye çıkan kulüp olarak yine bir ilke imza attı. Şampiyonada Nilüfer Belediyesi GESK, 23 altın, 18 gümüş ve 5 bronz madalya aldı. Abdülsamet Sevim, 12-13 yaş grubu B-3 kategorisinde iki Türkiye rekoru, 4×100 metre kadın ve erkek takımı da 2 Türkiye rekoruna kırdı. Kulüp Başkanı Ali Genç, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X