Madalya coşkusu

Egemen Gençlik ve Spor Kulübü 101 kulüpten 365 sporcunun katıldığı müsabakalarda derece yapmanın keyfini yaşıyor.

Madalya coşkusu

Egemen Gençlik ve Spor Kulübü madalyaya doymuyor. Gaziantep’te düzenlenen Türkiye Olimpik Kulaçlar Yaz Kupası’nda birincilik kürsüsüne çıkmanın gururunu yaşadılar.

3 gün süren ve 101 kulüpten 365 sporcunun katıldığı yarışlarda 11 yaş 50 metre kelebekte Baha Çokçetin 30.77’lik derecesiyle Türkiye birincisi oldu. Aynı sporcu 50 metre sırtüstü, 50 metre serbest ve 100 metre sırtta Türkiye ikincisi, 100 metre karışıkta da Türkiye üçüncüsü olma başarısı gösterdi. 

Başarıların devamı gelecek

Egemen Gençlik ve Spor Kulübü 11 yaş 4×50 erkek karışık yarışında da Türkiye dördüncüsü olmayı başardı. Antrenörler Cem Köseoğlu ve Hakan Kotoş çok çalışmanın meyvelerini almaya başladıklarını belirterek bu başarıların devam edeceğini söylediler. Elde edilen başarıdan dolayı mutlu olduklarını belirten genç çalıştırıcılar, ‘Altyapıda güzel işler yapmaya başladık. Gelecek vaadeden sporcular var. Yakın zamanda daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyoruz’ dediler. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X