Madalyalar sahibini buldu

50 erkek ve 7 kadının katılımıyla gerçekleştirilen Kestel Kaymakamlık Bahar Kupası Masa Tenisi Turnuvası’nda dereceye girenler belli oldu.

Madalyalar sahibini buldu

OSMAN GÜNEŞ

Kestel Kaymakamlığı, Kestel Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün ortaklaşa gerçekleştiği halka yönelik Kaymakamlık Bahar Kupası Masa Tenisi Turnuvası tamamlandı. 50 erkek ve 7 kadının katılımıyla gerçekleştirilen organizasyon büyük heyecana sahne oldu. Nefes kesen maçların ardından kadınlarda Filiz Ayyılmaz, erkekler 20-39 yaş kategorisinde Yalçın Aydemir ve 40-54 yaş kategorisinde de Orhan Hür birincilik kürsüsüne çıkmayı başardı.

DEVAM EDECEK

Kestel halkının sporla buluşmasını istediklerini söyleyen Kaymakam Ziya Polat, “Kestel İlçesi olarak insanın sporla buluşması, zamanı daha iyi değerlendirmesi, tesislerimizi verimli ve etken kullanılmasının sağlanması için turnuvalarımıza devam edeceğiz. Organizasyonu düzenleyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğümüz ile belediyemize teşekkür ediyorum” dedi.

Müsabakalarda derece yapanların ödüllerini protokol mensupları tarafından verildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X