Madalyalara ambargo

Bursa Olimpik Hazırlık Merkezi güreşçileri, 1-4 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen organizasyonda toplam 13 madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

Madalyalara ambargo

Türkiye’deki 20 Olimpik Merkez’den biri olan ve Bursa Valiliği, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını sürdüren Bursa Olimpik Hazırlık Merkezi (TOHM) büyük başarılara imza atmaya devam ediyor.

Çalışmaların tüm hızıyla sürdürüldüğü Olimpik Hazırlık Merkezi’nde yetişen güreşçiler, bugüne kadar katıldıkları ulusal ve uluslararası onlarca organizasyonda Bursa’ya birçok madalya kazandırdı.

Organizasyonlarda madalyalara adeta ambargo koyan Olimpik Merkez güreşçileri son olarak Ordu’da düzenlenen Türkiye 23 yaş altı Grekoromen Güreş Şampiyonası’nda mindere çıktı. Başpehlivan Recep Kara Spor Salonu’nda düzenlenen ve 46 ilden 360 sporcunun katıldığı şampiyona kıyasıya mücadelelere sahne oldu.

DAMGA VURDULAR

4 gün boyunca minderde yoğun madalya mücadelesinin verildiği şampiyonada Olimpik Hazırlık Merkezi güreşçilerinden Kerem Kamal 60 kiloda, Onur Atalay 63 kiloda, Ensar Karabacak 67 kiloda, Serkan Akkoyun 77 kiloda, Burhan Akbudak 82 kiloda ve Süleyman Erbay 97 kiloda birinci oldu.

Organizasyonda Ahmet Uçar 60 kiloda, Arif Erdoğan 67 kiloda, Serdar Akgül 72 kiloda ikinci olurken, Sergen Ay 55 kiloda, Volkan Çakıl 67 kiloda, Ahmet Yılmaz 72 kiloda ve Ali Cengiz 87 kiloda üçüncülük kürsüsüne çıktı. 6’sı altın toplam 13 madalya kazanan Bursa Olimpik Hazırlık Merkezi güreşçileri U23 Türkiye Grekoromen Güreş Şampiyonası’na adeta damga vurdu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X