Madalyayla döndü

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nden Dinçer Yılmaz, Alanya Sezon Açılışı Yol Bisikleti Yarışları’nda Master Erkekler A kategorisinde 2. olarak gümüş madalyayı kazandı.

Madalyayla döndü

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen Alanya Sezon Açılışı Yol Bisikleti Yarışları’nda Büyükşehir Belediyesporlu Dinçer Yılmaz ikincilik kürsüsüne çıkarak önemli bir başarıya imza attı. 

Renkli görüntülere sahne olan yarışlar, büyük erkekler, büyük bayanlar, genç erkekler, genç bayanlar, yıldız erkekler A, yıldız bayanlar, yıldız erkekler B, master erkekler A ve master erkekler B kategorilerinde yapıldı. 

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Bisiklet branşından 5 sporcunun 4 farklı kategoride katıldığı yarışların sonunda Master Erkekler A kategorisinde Dinçer Yılmaz rakibi Turgay Germen’in bir saniye gerisinde kalarak 1:16:38 derecesiyle gümüş madalyanın sahibi oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X