Maden OSB için yer seçimi

Orhaneli Maden Organize Sanayi Bölgesi kurulması çalışmaları hızlandı. Bakanlık yetkilileri dün bölgede inceleme yaptı.

Maden OSB için yer seçimi

OSMAN SAK

Orhaneli Maden İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kurulması çalışmaları kapsamında Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel Müdürlüğü Yer Seçim Komisyonu, Orhaneli Kaymakamlığı toplantı salonunda yapılan sunum ile birlikte, Orhaneli Maden İhtisas OSB yeri olarak önerilen Şükriye Mahallesi Kocabelen ve Dede Tepe mevkiinde bulunan 175 hektarlık alanı inceledi. Konuyla ilgili olarak, ilgili kurumların temsilcilerinin de görüşleri alındı. Bundan sonraki sürecin ÇED safhası olduğu ifade edildi. 

Toplantıya katılan İlçe Kaymakamı Abdulhalim Can, Orhaneli tarihinde en büyük yatırım olarak ifade edilen OSB’ye destek veren tüm kurumlara teşekkür etti. Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu ise, toplantıya katılarak görüşlerini belirten tüm kurum temsilcilerine teşekkür ederek, dağ yöresinin bu dev proje ile makus talihini yeneceğini ifade etti. 

Tatlıoğlu, OSB ile birlikte başta Orhaneli olmak üzere tüm yörenin ortak sıkıntılarının ortadan kalkacağını kaydetti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X