Maden OSB sektöre güç katacak

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı İbrahim Burkay, Maden OSB’nin sektörün gücüne güç katacağını söyledi.

Maden OSB sektöre güç katacak

BTSO Başkanı Burkay, Maden Mermer Üretici ve Sanayici İş Adamları Derneği (MADSİAD) üyeleriyle iftar programında bir araya geldi.

Altıparmak Hizmet Binası’nda düzenlenen programdaki konuşmasında MADSİAD’ın Bursa’nın ekonomik kalkınmasında itici güç olduğunu belirten Burkay, Bursa’nın zenginlik alanlarını geliştirirken çevreye de duyarlı bir büyüme modeli hedeflediklerini ifade etti.

Burkay, ”Bursa ve çevresi önemli yeraltı zenginliklerine sahip. Ülkemizdeki doğal taş rezervinin yüzde 32’si bu havzada. Biz bu zenginlik alanlarını gün yüzüne çıkarmak istiyoruz. Bu kapsamda Maden OSB de sektörün gücüne güç katacak. Bizler de MADSİAD ile işbirliği içerisindeyiz. BTSO çatısı altında kurduğumuz Maden ve Mermer Konseyi’miz ile komitemiz de faaliyetleriyle sektörün geleceğine ışık tutacak” dedi.

ÇITAMIZ YÜKSELİYOR

MADSİAD Başkanı Erol Efendioğlu da, Bursa lobisinin her geçen gün daha da güçlendiğini vurguladı. BTSO yönetimi ile birlikte hareket etmeyi öğrendiklerini dile getiren Efendioğlu, ”Ortaya koyduğumuz birlik ve beraberlikle çok güzel projeler geliştirdik. Özellikle ‘Blok Mermer Fuarı’nda başarı çıtamız her geçen yıl yükseliyor. Orhaneli’de kurulacak Maden OSB de çok değerli bir proje olacak” diye konuştu. TÜYAP Bursa Fuarcılık AŞ Genel Müdürü İlhan Ersözlü ise, Bursa Blok Mermer Fuarı’nın doğru zamanda, doğru kapsamda ve doğru hedef kitlesiyle büyük başarı yakaladığının altını çizerek, ”Geçtiğimiz seneye göre şu anda firma bazında yüzde 25, metrekare bazında ise yüzde 10 büyüme var” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X