Madencinin eşi yürekleri dağladı

Karaman’ın Ermenek İlçesi’ndeki maden ocağınıda mahsur kalan işçilerden 25 yaşındaki İsmail Gürses’in eşi Fatma Gürses, sosyal paylaşım sitesindeki sayfasında, ‘Biz böyle mi söz vermiştik bir ömür dedik hep birlikte dedik ;(rabbim benden cok sevmis seni İ

Madencinin eşi yürekleri dağladı
Ermenek İlçesi Pakumlu Köyü Cenne Mevkii’nde 28 Ekim Salı günü Has Şekerler Madencilik şirketine ait linyit ocağında su basması sonucu meydana gelen faciada 18 işçi mahsuk kaldı. 6 Kasım Perşembe günü 2 işçinin cansız bedenlarına ulaşıldı. 16 işçinin kurtarılması için çalışmalar sürüyor. Umudun tükendiği noktaya gelinirken, aileler yine de umutlu bekleyişlerini sürdüyor.
 
Mahsur kalan işçilerden 2 çocuk babası İsmail Gürses’in eşi Fatma Gürses, ise duygularını sosyal paylaşım sitesindeki sayfasında yazdığı mesajlarla dile getiriyor. Fatma Gürses, yaklaşık 12 saat önce paylaştığı mesajında dakikaların günler gibi geçtiğini belirterek, sol yanının eksik kaldığını dile getirdi. Gürses’in mesajında:
 
‘Senden ayrı geçen 18. günüm bugün ismailim. bana dakikalar günler gibi saatler aylar gibi gunler seneler gibi geliyo nerdesin…;( seninleyken ne cabuk gecmis dakikalar saatler aylar dolu dolu 3 yıl ; (sol yanım eksik hersey tamam sen eksiksin gülüsün bakısin nefesin; (günesim ay oldu gunduzum gece dünyam döndü tersine nasıl bi acı bu ; (herseyi sen öğretin bana sabrı sükretmeyi ; (biz böyle mi söz vermistik bir ömür dedik hep birlikte dedik; (rabbim benden cok sevmis seni ismailim cok sevmiss…sen gittin nefesim gitti ışığım gitti seviyorumm seni ey kalbimin efendisi seviyorummm… nerdesinn…’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X