Magazin gündemini sarsan aşk üçgenine eski eşten bomba yorum!

İrem Derici’nin eski eşi, dansçısı ile aşk yaşayan İrem Derici’ye sosyal medya üzerinden yaptığı “Kesin ben de aldatıldım” mesajıyla manidar bir göndermede bulundu.

Magazin gündemini sarsan aşk üçgenine eski eşten bomba yorum!

Magazin gündemine oturan İrem Derci ve dansçı sevgilisinin ilişkisi, İrem Derici’nin eski eşi Rıza Esendemir’in, “Kesin ben de aldatıldım” mesajı ile farklı bir boyuta taşındı.

İREM VE DANSÇISI AŞK YAŞAMAYA BAŞLADI

Çektiği makyaj videolarıyla tanınan Gökçe Yıldırım, eski sevgilisi Ataberk Özdene’nin kendisini İrem Derici ile aldattığını bunu da kendi kişisel bilgisayarındaki video ve mesajlardan öğrendiğini söyledi. Derici ve dansçı sevgilisi ise aldatma iddiasını kabul etmedi.

“KESİN BEN DE ALDATILDIM”

Magazin gündemini sallayan aldatma olayına İrem Derici’nin eski eşi Rıza Esendemir’den manidar bir paylaşım geldi. Sosyal medya hesabından yaptığı “Kesin ben de aldatıldım” paylaşımı ile dikkat çeken Rıza Esendemir, manidar paylaşımı ile dikkatleri çekti.

EVLİLİKLERİ 3 YIL SÜRMÜŞTÜ

Popçu İrem Derici ile Eylül 2014’te evlendiği Rıza Esendemir 2017 yılında tek celsede boşandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X