Mahalle İftarlarının 7’ncisi Akpınar Mahallesi’nde Yapılacak

Bozüyük Belediyesi’nin “9 Mahalle’de 9 İftar Programı” etkinliğinin 7’ncisi Akpınar Mahallesi’nde yapılacak. Bozüyük Belediyesi tarafından Ramazan…

Mahalle İftarlarının 7’ncisi Akpınar Mahallesi’nde Yapılacak

Bozüyük Belediyesi’nin “9 Mahalle’de 9 İftar Programı” etkinliğinin 7’ncisi Akpınar Mahallesi’nde yapılacak. Bozüyük Belediyesi tarafından Ramazan geleneğini yaşatmak ve Ramazan ayının ruhuna uygun bir şekilde tüm mahalleliyi bir araya getirerek toplumsal kaynaşmayı sağlamak amacıyla bu yıl ikincisi düzenlenen “9 Mahalle’de 9 İftar Programı” etkinlikleri yoğun ilgi görüyor. Bozüyük Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen ve mahalle sakinlerinin katılımlarıyla gerçekleştirilen iftar programlarının 7’ncisi de Akpınar Mahallesi’nde yapılacak. Yoğun ilgi görmesi beklenen Akpınar Mahallesi iftar yemeği Ramazan ayının 13.’cü gününe denk gelen 30 Haziran 2015 Salı günü yapılacak. “9 Mahalle’de 9 İftar Programı” etkinlikleri daha sonra 1 Temmuz 2015 Çarşamba günü 4 Eylül Mahallesi’nde Gençlik Parkı yanında devam ederken 2 Temmuz 2015 Perşembe günü Kasımpaşa Mahallesi’nde Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak iftar yemeği ile sona erecek. Belediye İftar Çadırı ise Ramazan ayının bitimine kadar Kasımpaşa Camii yanında Bozüyüklülere hizmet vermeye devam edecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X