Mahalle sakinleri: Bıktık, usandık

Bursa’da, sabahın erken saatlerinde parktaki bankta sentetik uyuşturucu maddesi (bonzai) kullandığı ileri sürülen bir genç hastanelik oldu. Sağlık ve polis ekiplerinin kolları arasında gözyaşlarını tutamayan 23 yaşındaki genç hastaneye kaldırıldı.

Mahalle sakinleri: Bıktık, usandık
Yıldırım’da Şükraniye Mahallesi’ndeki Şükraniye Parkı’nda bir gencin bonzai kullandığı ihbarı üzerine olay yerine gelen Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bankta oturan ve kendinden geçen bir gençle karşılaştı. Bankın altında sigara halindeki maddeler dikkat çekti.
 
Parktaki diğer bankta ise sigara paketinin üzerinde madde olduğu gözlendi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansı görevlileri ile polis ekipleri, uyuşturucu kullandığı ileri sürülen U.A. (23) isimli genci, hastaneye götürmek için ikna etti. Sağlık ve polis ekiplerinin kolları arasında ambulansa binerken gözyaşlarını tutamayan U.A., Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
 
MAHALLE SAKİNLERİ: BIKTIK, USANDIK
 
Şükraniye Mahallesi Engin Sokak üzerindeki parkın yanında oturan vatandaşlar da uyuşturucu madde kullanan gençlerden rahatsız olduklarını dile getirdiler. Vatandaşlar, şunları ifade ettiler:
 
“Yazık gençliğe, gençlerin beyinlerini bulandırıyorlar. Rezillik, yazık bu çocuklara. Her gün şikayet etmekten bıktım. Polis geliyor ama çözüm bulunamıyor. Parkın kapatılmasını istedik ama kapatmıyorlar. Parkta genelde gençler bonzai içiyor. Burada, halk olarak rahatsızız. Buna belediye mi, emniyet mi birileri çözüm bulmalı. Bonzai içenler, diğer gençlere de kötü örnek oluyorlar. Onu gören çocuklar da onlara bakarak ne içtiklerini merak ediyor. En rahat yerler park olduğu için buralara geliyorlar.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X