Mahalleliden Başkan Ekeş’e Yol Teşekkürü

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesi Şen Mahallesi Süleyman semtinin yıllardır ulaşıma açılamayan yolunun Belediye tarafından ulaşıma açılması nedeniyle mahal…

Mahalleliden Başkan Ekeş’e Yol Teşekkürü

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesi Şen Mahallesi Süleyman semtinin yıllardır ulaşıma açılamayan yolunun Belediye tarafından ulaşıma açılması nedeniyle mahalle sakinleri Belediye Başkanı Bozkurt Ekeş’i makamında ziyaret ederek teşekkür ettiler. Şen Mahallesi sakinlerine öncülük eden Şen Mahalle eski Dernek Başkanı Mehmet Turnacı, ’Yıllardır yaptığımız başvuruların neticelenmemesi nedeniyle mahallemize yol açılamamıştı. 30 Mart’ta göreve gelene Belediye Başkanımız Bozkurt Ekeş bizlerin sesine kulak vererek yaptığı çalışma neticesinde nihayet yolumuz açıldı. Mahalleliler olarak kendisini ziyaret ederek teşekkür ettik. Başkanımızın bize yaptığı bu hizmet mahallelilerin ve ilçemizdeki vatandaşların gönlüne taht kurmuştur” diye konuştu. Makamında mahalle sakinlerini kabul eden Belediye Başkanı Bozkurt Ekeş’te mahalle sakinlerinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, “Belediye olarak çalışmalarımızı vatandaş odaklı sürdürüyoruz, hemşehrilerimizden gelen istek ve önerileri öncelik sırasına göre değerlendirerek çözüm üretiyoruz. Şen mahalledeki yol isteği de bunlardan biriydi. Bizde durumu değerlendirerek vatandaşlarımızın sorunlarını giderdik. Mahalleliler de bu durumdan çok memnun oldular” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X