Mahallilerden Bozbey’e teşekkür

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, makamını her hafta Nilüfer’in farklı mahallelerine taşıyarak vatandaşlarla bir araya geliyor.

Mahallilerden Bozbey’e teşekkür

Başkan Burada projesi kapsamında makamını bu hafta Nilüfer’in kırsal mahallesi Kuruçeşme’ye taşıyan Bozbey, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Bozbey, ilk olarak Kuruçeşme Mahalle Muhtarı Ergin Özdemir ile görüşerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nilüfer Belediyesi’nin mahalleye yaptığı yatırımlar için herkes adına memnuniyetlerini eden Muhtar Özdemir, mahallenin asfalt sorununun çözülmesi ve fırın ihtiyacının giderilmesi nedeniyle teşekkür etti.  Mahallede yapılan yatırımlarla ilgili de konuşan Başkan Bozbey, “Kuruçeşme Mahallesi’nden gelen talepleri mümkün olduğunca yerine getirmeye çalışıyoruz. Bursa ile bağlantı yolu ile ilgili talepler var bunların çözümüyle ilgili gerekli incelemeleri yapacağız” diye konuştu.

Gün boyunca Kuruçeşme Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Bozbey, günlük olağan randevularını da Kuruçeşme Mahallesi’ndeki karavanda gerçekleştirdi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X