Mahkeme kağıdını görünce katliam yaptı

Ankara’da eşi, kızı ve oğlunu öldürüp iki kızını da yaraladıktan sonra intihar eden Ahmet Canal’ın (55), ailesini katletmesinin detayları kan dondurdu

Mahkeme kağıdını görünce katliam yaptı

Olay Ankara, Etlik Aşağı Eğlence Mahallesi Azık Sokak 24 numarada meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle cinnet getiren Ahmet C., eşi Pembe C., oğlu Cihat C., kızları Aliye, Hamidiye ve Satı C.’ye kurşun yağdırdıktan sonra göğsüne dayadığı silahı ateşleyerek intihar etti.

Silah seslerinin duyulması üzerine komşuları polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları incelemede, Ahmet, Pembe, Aliye ve Cihat C.’nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralı halde bulunan Hamidiye ve Satı C. olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve GATA’ya sevk edildi. Hamidiye C.’nin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor

Bir kargo şirketinde işçi olarak çalışan Canal’ın, işten evine geldiğinde posta kutusunda, en küçük kızı Aliye’nin (18) Bodrum’da tacize uğradığını dair dava kâğıdını gördüğü ve bunun üzerine cinnet geçirdiği öğrenildi.

KIZINI, SIĞINDIĞI ODASINDA ÖLDÜRMÜŞ

Buna göre; olayın 3 yıldır kendisinden saklamasına sinirlenen Canal, ailesini salonda topladı ve rasgele ateş etti. İlk ateşte eşi Pembe (45) salonun ortasında hayatını kaybetti. Canal, oğlu Cihat’ı (21) kapı girişinde, kızı Aliye’yi ise kaçtığı odada vurarak öldürdü. 20 ve 24 yaşındaki diğer iki kızını da yaralayan baba intihar etti.

2 ŞARJÖR KULLANMIŞ

2 şarjör kullanarak katliam yapan babanın evinde 18 boş kovan bulundu. Ahmet Canal’ın ailesine daha önce de şiddet uyguladığı, bu nedenle ailenin 3 kez karakola giderek şikâyette bulunduğu öğrenildi. Evden uzaklaştırılma cezası da alan Ahmet Canal’ın, 3 ay önce ailesiyle tekrar barıştığı ve evine döndüğü de ortaya çıktı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X