Mahkemelik oldular

Erkan Petekkaya, bir gazeteye verdiği röportajda kendisine hakaret ettiğini öne sürdüğü eski rol arkadaşı Nurgül Yeşilçay hakkında suç duyurusunda bulundu.

Mahkemelik oldular

SUÇLADI VE İTHAMLARDA BULUNDU

Avukatı aracılığıyla savcılığa dilekçe veren Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay’ın, diziden ayrıldıktan sonra bir gazeteye röportaj verdiğini hatırlattı. Dilekçede, Yeşilçay’ın, ‘Erkekliğini benim kadınlığım üzerinden taçlandıramazsın’ gibi hakaret içeren beyanlarda bulunduğu belirtilerek, ‘Müvekkilimi yalancılıkla suçladı, ithamlarda bulundu. Müvekkilim açıklamalar karşısında eşine ve hayranlarına küçük düşürülmüş, bir kadın üzerinden prim yapmaya çalışan birisi olarak lanse edilmeye çalışılmıştır’ dendi.

ASILSIZ İDDİALARLA KÜÇÜK DÜŞÜRDÜ

Erkan Petekkaya’nın, Nurgül Yeşilçay’la öpüşmek isteyip istemediği gibi bir açıklamasının bulunmadığı da belirtilirken, şüpheli Yeşilçay’ın röportajda Petekkaya’yı kamuoyuna ‘küfürbaz’ ve ‘çalışma ahlakından yoksun’ birisi olarak lanse ettiği öne sürüldü. Avukat Çelik, ‘Ayrıca şüpheli, müvekkilimizin kendisine mobbing uyguladığı yönündeki asılsız iddialarıyla müvekkilimizin gazetelere manşet olmasına neden olmuş ve küçük düşürmüştür’ dedi. 

Dilekçede, Yeşilçay hakkında hakaret ve tehdit suçlarından soruşturma başlatılarak, hakkında ceza davası açılması talep edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X