Mahmudiye’de korku azaldı

Orhangazi Belediyesi Muhtarlıklar Müdürlüğü ekipleri, ilçenin İzmit Körfezi’ne bakan, Samanlı Dağları üzerindeki çileği ile ünlü Mahmudiye Mahallesi’nde arazi yolları ve su taşkınları yaşanan bölgelerinde düzenleme çalışmaları başlattı.

Mahmudiye’de korku azaldı

NEVZAT OKUMUŞ

Mahallenin tarım yapılan arazileri ile özellikle kış dönemlerinde su taşkınlarının yaşandığı alanlarında drenaj çalışması yapan ekipler, arazi yollarının güçlükle ulaşım sağladığı kesimlerinde de menfez ve köprü geçişleri yapıyor.  Mahmudiye Mahallesi Muhtarı Kadir Altıntaş, arazi yollarındaki düzenlemelerine yıllardır ihtiyaç duyduklarını ve ilgililere ilettiklerini belirterek, ‘Mahallemiz sadece tarım ile geçimini sağlıyor. Tarım arazilerimizdeki menfez geçişleri ve drenajlar ile mahalle sakinlerimiz bundan sonra büyük bir rahatlık yaşayacak. Bu çalışmalardan dolayı Belediye Başkanımız Neşet Çağlayan’a teşekkürlerimi sunuyorum’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X