Mahmudiye’ye sebze ve meyve alım merkezi

Mahmudiye Mahallesi’nin yıllardır beklediği Yaş Sebze ve Meyve Alım Merkezi’ne kavuşuyor. Yapımı tamamlanan merkezin çevre düzenlemesinin ardından açılması bekleniyor.

Mahmudiye’ye sebze ve meyve alım merkezi

İznik Belediyesi tarafından Mahmudiye Mahallesi’ne 5 bölümden oluşan kapalı alan üzerine 350 metrekare olarak inşa edilen Yaş Sebze ve Meyve Alım Merkezi’ndeki çalışmalar son aşamaya geldi. Prefabrik çelik konstrüksiyondan yapılan Yaş Sebze ve Meyve Alım Merkezi, araçların mal indirim ve aktarımı kolay olması için rampa üzerine inşa edildi. Bölgede çevre düzenlemelerin yapılmasının ardından açılışı gerçekleştirilecek.

MARTTA AÇILACAK

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın Mahmudiye Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Yaş Sebze ve Meyve Alım Merkezi’ndeki çalışmaları yerinde inceledi. Sargın, Mahmudiye mahalle muhtarı Ahmet Özmen ve mahalle sakinleri tarafından karşılandı. İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, “Mahmudiye Mahallemizi Yaş Sebze ve Meyve Alım Merkezi’ni 2017 Mart ayı içerisinde tamamlayıp hizmete sunacağız. Çiftçilerimiz ve üreticilerimiz ilk mahsullerini burada değerlendirecek. Üreticilerimizi, çiftçilerimizi  ve tüccarlarımızı Mahmudiye Mahallesi Yaş Sebze ve Meyve Alım Merkezi’nde buluşturacağız. Mahmudiye Mahallemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X