Makedonya’da Bursa rüzgarı

30 Haziran-2 Temmuz tarihlerinde Makedonya’da düzenlenen Balkan Cup Turnuvası’nda Bursa İdmanocağı U11’de zirveye çıkarken, Zaferspor U13’te ikinci oldu.

Makedonya’da Bursa rüzgarı

Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Makedonya’nın Ohrid kentinde gerçekleşen Balkan Cup Turnuvası heyecana sahne oldu. U11 ve U13 kategorisinde Türkiye’den Zaferspor’un yanısıra Bursa İdmanocağı ile Sakarya Akademi takımlarının yer aldığı ve çeşitli ülkelerinden 32 takımın katılımıyla gerçekleşen turnuvada büyük çekişmeye yaşandı. U11 kateagorisinde Bursa İdmanocağı, Hırvatistan ekibi Dinamo Zagreb’i 3-2 yenerek şampiyonluğu elde ederken, U13 kategorisinde Zaferspor, Goran Pandev’in futbol akedemisine finalde kaybedince ikincilikle yetindi.

DAMGA VURDUK

Makedonya’nın Ohrid kentinde düzenlenen geleneksel Balkan Cup Turnuvası’nda organize komitesinde görevli olan aynı zamanda kafilenin genel koordinatörlüğünü de yapan Hüseyin Liman, ilk kez katıldıkları turnuvada 2 dereceyle dönmelerinden dolayı mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Bize organizasyona katılmamızı sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe’ye teşekkür ederiz. Biz de şampiyonluk ve ikincilik kupalarını başkanımıza takdim edeceğiz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X