Malatya Genç Memur-sen’den Ankara’ya Ziyaret

Genç Memur-Sen Malatya Şubesi Başkan Yardımcıları Murat Develer ve Tuncay Alp, Ankara’daki genel başkan ve bazı sivil toplum örgütlerini ziyaret etti….

Malatya Genç Memur-sen’den Ankara’ya Ziyaret

Genç Memur-Sen Malatya Şubesi Başkan Yardımcıları Murat Develer ve Tuncay Alp, Ankara’daki genel başkan ve bazı sivil toplum örgütlerini ziyaret etti. Genç Memur-Sen Genel Başkanı Eyüp Beyhan’ı makamında ziyaret eden Genç Memur-Sen Malatya Şubesi Başkan Yardımcıları Murat Develer ve Tuncay Alp, bilgi alışverişinde bulundular. Genel Başkan Eyüp Beyhan, kamuda çalışan genç memur sayısının yüksek olduğunu belirterek, üniversitelerde ve kamu kurumlarındaki Genç Memur-Sen çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Genç Memur-Sen Malatya Şubesi Başkan Yardımcısı Murat Develer, kamunun genç beyinlerinin Genç Memur-Sen çatısı altında bir araya gelerek önemli çalışmalara imza attıklarını, bir milletin geleceğinin teminatı olan gençlerin yanında yer almak ve onlara özgüven aşılamak için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini ifade etti. Murat Develer ve Tuncay Alp, daha sonra Malatya Sivil Toplum Örgütleri (MASTÖB) Ankara Şubesi’ni ziyaret ederek, Şube Başkanı Kamil Göksu ile görüştü. Murat Develer, “Malatya için Ankara’da elinizden gelen gayretleri gösteriyorsunuz. Çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. MASTÖB Ankara Şube Başkanı Kamil Göksu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Malatya Genç Memur-Sen’in temsil ettiği değerler doğrultusunda sendikacılık yaptığını söyledi. Başkan Yardımcıları Murat Develer ve Tuncay Alp, Ankara MASTÖB ziyaretinden sonra Ankara Doğanşehirliler Derneği’ni ziyaret etti. Ziyarette Dernek Başkanı Süleyman Bilgili ile görüşen Develer, “Ankara’da Doğanşehir için dernekçilik ve sivil toplum üzerine çalışmalar yaparak, Malatya ve Doğanşehir ilçesini Ankara’da tanıyorsunuz. Bu çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ederim” dedi. Bilgili ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, teşekkür etti. Murat Develer ve Tuncay Alp, Memur-Sen Genel Başkan Danışmanı Osman Timurtaş, Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcıları Kemal Çırak ve Abdülaziz Aslan’ı da makamlarında ziyaret ederek, bilgi alışverişinde bulundular.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X