Malatya’da korkutan deprem!

AFAD, Malatya’da 4.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu.

Malatya’da korkutan deprem!

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde 4.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD), saat 20.20’de merkez üssü Malatya’nın Doğanşehir ilçesi olan 4,6 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildiğini açıkladı. Deprem Adıyaman’dan da hissedildi.

İÇİŞLERİ BAKANI YERLİKAYA: OLUMSUZLUK YAŞANMADI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığını bildirdi.

Ali Yerlikaya sosyal medya üzerinden şu açıklamayı yaptı:

“Malatya Doğanşehir’de 4.6 büyüklüğünde meydana gelen ve çevre illerden de hissedilen depremle ilgili olarak AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına derhal başlamıştır.

İlk belirlemelere göre herhangi bir olumsuz durum bulunmamaktadır. Gelen ihbarlar değerlendirilmektedir.

Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.

Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X