Malatyalılardan Başkan Tütüncü’ye “Özal” Teşekkürü

Kepez’de hemşehri gecesi düzenleyen Malatyalılar Derneği üyeleri, bulvar ve spor salonuna “Özal” ismini veren Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü’y…

Malatyalılardan Başkan Tütüncü’ye “Özal” Teşekkürü

Kepez’de hemşehri gecesi düzenleyen Malatyalılar Derneği üyeleri, bulvar ve spor salonuna “Özal” ismini veren Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü’ye teşekkür etti. Hemşehri gecesi düzenleyen Antalya Malatyalılar Derneği, hemşehri oldukları 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın ismini spor salonu ve bir bulvara veren Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü’ye teşekkür etti. Kepez’deki Şehriyar Restoran’da düzenlenen gecede konuşma yapan Antalya Malatyalılar Derneği Başkan Hakan Çatal, “Antalya bir turizm şehri ama Özal’ın adı hiçbir yerde hatırlanmıyordu. Biz bunu her yerde hatırlatıyorduk. Başkan Tütüncü, Özal’ın ismini hem spor salonuna, hem de bulvara verdi. Kendisine teşekkür ediyoruz” dedi. Türkiye Cumhuriyeti’nin yetiştirdiği en önemli değerlerden biri olan Özal’ın adını spor salonu ile bulvara vermekten dolayı mutlu olduğunu belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ise, “Malatyalılarla gönül köprüsünü, hizmet yatırımlarımızla kurma imkanı buldum. Kültür sanat konusunda pek çok ortak projemiz oldu ama asıl gönül bağımızı güçlendiren, merhum Cumhurbaşkanımız Özal’ın adını burada yaşatma kararımız oldu” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X