Malazgirt Stadı Dostlukla Açıldı

Muş’un Malazgirt İlçe Stadı, Malazgirt 1071 ile Bingöl Karlıovaspor arasında oynanan dostluk maçı ile açıldı. İlçe stadının açılışı nedeniyle oynanan karşılaşmayı Bingöl Karlıovaspor’u 2-0 yenen Malazgirt 1071 kazandı.

Malazgirt Stadı Dostlukla Açıldı

Maçın ardından bir konuşma yapan Malazgirt 1071 Kulüp Başkanı İbrahim Türeli iki ilçe arasında sevgi, hoşgörü ve kardeşliğin spor vesilesiyle artmasının hedeflendiğini belirterek, “Bu dostluk maçında, kardeşlik adına çok güzel şeyler yaşandı. Şehir stadı açılışında emeği geçen iki kulüp futbolcuları, yöneticileri ve taraftarları teşekkürü fazlasıyla hak etti. Bu karşılaşma arkadaşlıkların, dostlukların pekiştiği bir maç oldu.Her iki takımın futbolcularını kutluyorum” dedi. Yeni sezon hazırlıklarına da değinen Türeli, ”Muş Zafer Spor’dan Ali Akaydın ve Malazgirt Belediye Spordan (Beton Kemal) lakaplı Kemal Eşin’i renklerimize bağladık. Maddi sıkıntılar içerisindeyiz ama yine de başarı için transfer yapmamız şarttı. Yeni takımımız inşallah şampiyon olup Bölgesel Amatör Ligi’ne (BAL) girmeyi başarırız” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X