Mali Müşavirlerin Futbol Ligi’nin Şampiyonu Performansspor Oldu

Ankara Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nın düzenlediği futbol turnuvasının şampiyonu Performansspor oldu. Ankara Serbest Muhasebeci ve…

Mali Müşavirlerin Futbol Ligi’nin Şampiyonu Performansspor Oldu

Ankara Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nın düzenlediği futbol turnuvasının şampiyonu Performansspor oldu. Ankara Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nın düzenlediği futbol turnuvasının final müsabakası bugün yapıldı. Final maçında Performansspor ile Marjinalspor karşı karşıya geldi. Normal süresi 2-2 biten maçın penaltı atışlarının sonucunda şampiyonluk kupasını kaldıran Performansspor oldu. Turnuvada 2. Marjinalspor olurken, 3.’lük kupasını da Genç Referans kaldırdı. Ankara Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Mehmet Okkalı, final müsabakasını yönetimdeki arkadaşlarıyla birlikte yerinden takip etti. Penaltı atışları sonrası şampiyon olan Performansspor oyuncularının şampiyonluk coşkusu görülmeye değerdi. Turnuvada yer alan oyuncuları aileleri de yalnız bırakmadı. Ankara Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Mehmet Okkalı, şampiyon takımın oyuncularıyla birlikte kupanın önünde poz verdi. Çok yoğun çalışma temposu içinde çalıştıklarını ifade eden Ankara Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Mehmet Okkalı, bu tür etkinliklerle stres attıklarını söyledi. 19 takımın yer aldığı turnuvanın final maçının bugün gerçekleştirildiğini aktaran Okkalı, futbol müsabakalarının yanında Türk Halk Müziği, tiyatro ve çeşitli sanat dallarıyla ilgili etkinlikler oluşturduklarını kaydetti. Okkalı, turnuvada sadece mali müşavirlerin ve stajyerlerin mücadele ettiğini belirterek, zaman zaman kendisinin de halı saha maçları yaptığını ekledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X