Mali tablo düzelecek başarılar gelecek

Başkan Ali Ay, ‘Mali disiplini sağlamışsanız, futbolculara ve çalışanlara maaşlarını gününde ödüyorsanız, takımın başarılı olmaması için hiçbir neden yok’ dedi.

Mali tablo düzelecek başarılar gelecek

Bursaspor Başkanı Ali Ay, daha önce yeşil-beyazlı kulübün teklifini reddeden Galatasaraylı Olcan Adın’ın pişman olduğu ve teklifi kabul edebileceği yönündeki iddialara ilişkin yaptığı değerlendirmede, transferi kapattıklarını ve yeni bir oyuncuyu kadrolarına katmayacaklarını söyledi. Takımına güvendiğini ifade eden Ali Ay ‘Mütevazi bir oyuncu grubuna sahibiz. İki sene iskeleti hazırlayıp inşallah 3’üncü sene şampiyonluğu gerçekleştirebiliriz. Onun için de uğraş veriyoruz zaten’ dedi. Yönetim olarak öncelikli hedeflerinin mali tablo olduğunu ifade eden Ali Ay, şöyle konuştu: 

TARAFTARA MESAJ VAR

‘Eğer mali başarınız varsa, mali disiplini sağlamışsanız, futbolculara ve çalışanlara maaşlarını gününde ödüyorsanız, takımın başarılı olmaması için hiçbir neden yok. Öncelikli hedefimiz mali disiplin ve mali başarı. Sportif başarı zaten arkasından gelecek. Bizim taraftarımızın ‘Biz şampiyon takımı tutmadık, tuttuğumuz takımı şampiyon yaptık’ sözü var. Bahane üretilmesin, takımımızı öyle veya böyle her şekilde sevsinler, desteklesinler bize güven duysunlar. Bu takım başarıyı sağlayacak. Bundan herkes emin olsun.’

“BAŞAKŞEHİR MAÇINA GELİN”

Adanaspor karşısında iyi mücadele ettiklerini belirten Ay, ‘Gerçekten iyi takımız. İlk maçların zor olduğunu hepimiz biliyoruz. Ancak Adana’daki hava şartlarıyla zorluk 2 katı oldu. Ancak zamana ihtiyacımız olduğu da gerçek. 3-4 hafta sonra herkes gerçek Bursaspor’u görecek. İlk 5 içerisinde yer alıp Avrupa’ya katılmak istiyoruz. Bunu başarabilmek için oyuncularımızın tempoları da giderek artacaktır. Pazar günü sahamızda Medipol Başakşehir ile karşılaşacağız. Bursaspor olarak hedefimiz, mücadeleyi de kazanmak. Bunun içinde taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X