‘Mali tabloyu düzeltmeden bırakmam’

Başkan Ali Ay, Divan Kurulu toplantısında eleştirilere yanıt verdi. ‘Bu kadar eleştiri olan bir kulüp herhalde yoktur’ diyen Başkan Ay ‘Cebinde parası olan varsa ben her şeyi yapmaya hazırım. Benimde hatalarım var. Kalan 12 hafta için birlik ve beraberlik

‘Mali tabloyu düzeltmeden bırakmam’

Bursaspor Başkanı Ali Ay, dün akşam Divan Kurulu toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Son dönemlerde kötü olaylar yaşadıklarını ifade eden Başkan Ali Ay ‘Bugün sözlerin yetersiz kalacağını bir dönemdeyiz. Sevmenin tek başına yeterli olmadığı günler yaşıyoruz. Hatalarımızla yüzleşme zamanı gelmiştir. Hepimizin hayatında hatalar vardır. Ben doğru bir adamım, doğru bildiğimi yaparım. Benim de hatalarım oldu. Fakat bunları artık bir kenara bırakmamız gerekiyor. Kalan 12 hafta için birlik ve beraberlik içinde olmalıyız’ dedi. 

PARAYA GELİNCE HERKES KAÇIYOR

Bursaspor’u mali olarak düzlüğe çıkarmadan görevden ayrılmayacağını ifade eden Başkan Ali Ay şöyle konuştu: ‘Evet mali tabloyu şuan düzeltemedik, yapamadık. Ancak bu Ali Ay yönetiminin bu işi yapamadığı anlamına gelmesin. Ben bu işi düzeltmeden buradan ayrılmam. Bursaspor düzlüğe çıkaracağım ve o zaman bırakacağım. Çünkü arkamdan iyi konuşulmasını istiyorum. Seçim olunca bütün camia bir araya geliyor. İş paraya gelince bütün camia kaçıyor. Bu kadar eleştiri olan bir kulüp herhalde yoktur. Karalama, kuyu kazma, şimdiden yeni adaylar çıkarma.’

DAHA FARKLI BİR BURSASPOR OLACAK

‘Bir duyum aldım, imza falan da toplanacakmış. Getirsinler ilk imzayı ben atarım. Cebinde parası olan varsa ben herşeyi yapmaya hazırım. Çünkü ben Bursaspor’u çok seviyorum. Evet ben de hata yaptım. Hiçbir zaman kulübümü seviyormuş gibi yapmadım. Gerçekten sevdim. Bursaspor’un hizmetkarım oldum. 

Camiadan taraftardan rica ediyorum. Tek vücut olalım. Bu işi sezon sonuna kadar yüzümüzün akıyla bitirmemiz gerekiyor. Gelecek sezon daha farklı bir Bursaspor izlettireceğiz. Bundan herkes emin olsun’ 

Batalla’yla görüştüm

Pablo Martin Batalla hakkında çıkan haberlere de değinen Ali Ay ‘Batalla ile görüştüm. Talihsiz bir beyanat olmuş. Onu bana sordu. ‘Oğlum sen işine bak, Antep maçına konsantre olun’ dedim. 1 galibiyet aldığımız takdirde olaylar daha farklı noktaya gelecektir. Gülerek sarılarak arkadaşlarının yanına gitti. Ben bu iddiaların doğru olduğuna inanmıyorum. Bu tamamıyla Antep maçından önce yapılmış talihsiz bir açıklama’ diye konuştu. 

Üzerimize oyun oynanıyor

Başkan Ali Ay, hakemlere de ciddi uyarılarda bulundu. Başkan Ay ‘Hakemlerle problemimiz var. 8 maçı 10 kişi bitirdik. Yüzümüze baka baka hata yapıyorlar. Sanki bizimle oyun oynuyorlar. Gerekli görüşleri yaptık. Bize avantaj sağlamasınlar. Adalet neyse onu uygulasınlar. İnşallah bundan sonra yanlış kararlar verilmez.’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X