Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul: “Malkara’da Köpekler Toplanıp Kısırlaştırılacak”

Tekirdağ’ın Malkara ilçesi Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, ilçedeki sokak köpeklerinin toplanarak kısırlaştırılacağını söyledi. Malkara Belediye B…

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul: “Malkara’da Köpekler Toplanıp Kısırlaştırılacak”

Tekirdağ’ın Malkara ilçesi Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, ilçedeki sokak köpeklerinin toplanarak kısırlaştırılacağını söyledi. Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Orman ve Su İşleri Tekirdağ Şube Müdürü Gökay İnal, Avcılar Derneği Başkanı Sadık Akçay ve Veteriner Atilla Bakın, ilçedeki köpek sorununu görüşmek üzere bir araya geldi. Konu hakkında açıklama yapan Başkan Yurdakul, Malkara’daki sokak köpeklerinin toplanarak Şarköy’e götürülüp kısırlaştırılacağını kaydetti. Başkan Yurdakul, “Büyükşehir Belediyesi’nin hekim ve mama takviyesi desteğiyle Malkara’daki sokak köpekleri, Şarköy’e taşınarak buradaki ruhsatlı hayvan barınağına alınacak. Malkara’da hayvan barınağı kurulana kadar Şarköy’de tedaviye alınan köpeklere kısırlaştırma işlemi yapılacak. Daha sora doğal yaşam alanlarına geri bırakılacak” diye konuştu. Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan İnal ise, Malkara’da köpek sorununun bir an önce çözüme kavuşması gerektiğini vurguladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X