Malkara’da Plakasız Motosikletlere Ceza Yağdı

Tekirdağ Malkara İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli trafik polisi ekipleri, plakasız motosikletlere ve abart egzos takanlara taviz vermiyor. Yapılan u…

Malkara’da Plakasız Motosikletlere Ceza Yağdı

Tekirdağ Malkara İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli trafik polisi ekipleri, plakasız motosikletlere ve abart egzos takanlara taviz vermiyor. Yapılan uygulamada, kurallara uymayan motosiklet sürücülerine 16 bin TL para cezası kesildi. Vatandaşların şikayeti üzerine gürültü kirliliğine sebep olan abart egzos ve plakasız motosiklet konusunda uygulama yapan polis memuru Salih İleri ve Halit Duman, kurallara riayet etmeyen motosikletlere para cezası uyguladı. Başçeşme yakınlarında yapılan kontrollerde, kafasında kask bulunan ve evrakları tam olan sürücülere teşekkür eden polisler, evrakları eksik olanlara da cezai işlem uyguladı. İki motosiklet trafikten men edilirken, ehliyetsiz sürücülere de işlem yapıldı. Gün boyu yapılan uygulamalarda, 16 bin TL para cezası kesildiği öğrenildi. Öte yandan vatandaşlar, trafik kontrollerini sıklaştıran polislere teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X