Malkara’da Sulama Kooperatifi İftarda Buluştu

Tekirdağ’ın Malkara ilçesi Karaidemir Sulama Kooperatifi Başkan Yardımcısı Hayati Tayyar ve Yönetim Kurulu, kooperatif çalışanları ile iftar yemeğinde…

Malkara’da Sulama Kooperatifi İftarda Buluştu

Tekirdağ’ın Malkara ilçesi Karaidemir Sulama Kooperatifi Başkan Yardımcısı Hayati Tayyar ve Yönetim Kurulu, kooperatif çalışanları ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Oflas Restaurant’ta verilen iftar yemeğine Karaidemir Baraj Sahası Sulama Kooperatifi Başkanı Ramis Seyrel, Muhasip Üye Ayhan Üver, Yönetim Kurulu Üyeleri Ersin Erzik ve kooperatif çalışanları ile birlikte aileleri katıldı. Başkan Yardımcısı Tayyar, yaptığı açıklamada, “Şahsım adına düzenlediğim bu yemekte ekibim ve çalışanlarımızla bir araya geldik. Bu münasebetle yönetim olarak güven tazelediğimizi düşünüyoruz. Birlik ve dayanışma içerisinde verilen sözler yerine getirilip hizmetlerimiz durmadan devam edecektir. Sulama konusunda bölgemizde şu an bir sıkıntı yok. Seçim öncesi anlatılan vaatler tek tek yerine getirilecek” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X