Maltepe’de bitmeyecek

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Adalet Yürüyüşü’nün 7’inci gününde Bolu il sınırına girdi. Kılıçdaroğlu, ‘Yürüyüş Maltepe’de bitmeyecek. Devamı da gelecek’ açıklaması yaptı.

Maltepe’de bitmeyecek

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı adalet yürüyüşünde 7’inci gün, Vedat Türkali’nin kendi sesinden okuduğu “Bekle Bizi İstanbul” şiiriyle dün sabah 09.00’da başladı. Balyoz mağdurları ile Manisa Soma’da yaşamını yitiren madenci ailelerinin, Kamu-İş Sendikasının ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun da katıldığı yürüyüşte alınan yoğun güvenlik önlemleri dikkat çekti. Yürüyenlere jandarma komando birliği orman içinden ve yol kenarından eşlik ederken drone uçuşu da devam etti.

CHP önceki günkü grup toplantısının ardından dün de Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısını yürüyüş molasında yaptı.

Bu arada Cumhuriyet gazetesinden Çiğdem Toker, Kılıçdaroğlu ile görüşmesinden ilginç bir not aktardı. Toker yürüyüşte sohbet ettiği Kılıçdaroğlu’na Maltepe’den sonraki hedeflerinin ne olduğunu sordu. Kılıçdaroğlu’nun yanıtı ise “Orada bitmeyecek. Devamı da olacak” oldu.

BOLU VALİLİĞİ: YÜRÜYÜŞ…

Bolu Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada ise, yürüyüş sırasında kamu düzeninin, kamu güvenliğinin, trafik düzeni ve yürüyüşe katılanların güvenliğinin sağlanmasının esas olduğu, bu kapsamda alınacak güvenlik ve trafik önlemlerine yürüyüşü düzenleyen ve katılanların uymasının zorunlu olduğu belirtildi. Açıklamada, ‘Yürüyüş, Bolu ili sınırları içerisinde; Ankara- Bolu sınırından Gerede İlçesine kadar D-750 Karayolu, Gerede İlçesinden Bolu- Düzce sınırına kadar D-100 Karayolu güzergahı kullanılarak yapılacaktır’ denildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X