Malzemelerine kavuştular

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, 30 sporcuya antrenman ve maç malzemesi verdi.

Malzemelerine kavuştular

CEMAL KIRGIZ

Gemlik Gençlik ve Spor Karate Kulübü sporcuları malzemelerini teslim aldılar. Gemlik Belediyesi’nin 2015 yılı Spor Etkinlikleri kapsamında uygulamaya koyduğu, amatör spor kulüplerine yönelik malzeme desteği projesinde, başarılı 30 sporcu antrenman ve maç malzemelerini Belediye Başkanı Refik Yılmaz’dan aldı. Kulüp Başkanı Yusuf Aygül, Antrenörler Şermin Kısa ve Ramazan Erdoğan’ın yanı sıra Gemlik Gençlik ve Spor Karate Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri Fehmi Aslan ile Yahya Sarı’nın da yer aldığı malzeme teslim törenine Belediye Meclis Üyesi Turgut Durmuş da katıldı.

DEVAM EDECEK

Kuruluşunun üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen başarılı sonuçlar elde eden Gemlik Gençlik ve Spor Karate Kulübü yöneticileri ile sporcularını tebrik eden Belediye Başkanı Refik Yılmaz, hem derslerde hem de tatami de başarı sözü istedi. Gemlik’in spor alanında artık hem tesisleşme hem de uluslararası düzeyde yapılan organizasyonlara ev sahipliği yapabilme potansiyeli açısından önemli bir spor kenti olduğunu vurgulayan Refik Yılmaz, tesisleşme ve malzeme desteğinin ayrım yapmadan devam edeceğini ifade ederek, tüm ilçe halkının başarıların devamını beklediğini dile getirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X