Mamalarını kapıp geldiler

Bursa’da öğrenciler harçlıklarıyla aldıkları mamaları Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi yetkililerine teslim etti.

Mamalarını kapıp geldiler

Sahipsiz hayvanlar için “Mamanı Kap Gel” adıyla bir kampanya düzenleyen özel bir okulun öğrencileri, harçlıklarıyla aldıkları kuru mamaları Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi’ne teslim etti.

Öğretmenleri ile birlikte hayvan barınağını ziyaret ederek aldıkları kuru mamaları teslim eden öğrencilere, barınak hakkında bilgi verildi. Avrupa’nın en büyük ve modern barınağı olan Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi merkezi hakkındaki tanıtım filmini de izleyen çocuklar, ardından barınağı gezerek kedi, köpek ve atları sevdi.

Projenin mimarı 6. sınıf öğrencisi Aslı Öztürk, köpeği kaybolduktan sonra “Mamanı Kap Gel” adıyla başlattığı yardım kampanyasını okulda öğretmenleri ve arkadaşları ile paylaştığını söyledi. Öztürk, “Onlar da benim bu projeme destek oldular. Bu gün de arkadaşlarımla birlikte aldığımız kuru mamaları getirip barınağa teslim ettik. Çok mutluyum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X