Manavgat’taki yangında can veren Kardaş çiftine gözyaşlarıyla veda

Antalya’nın Manavgat ilçesindeki orman yangınında dün Delioğlan mevkisindeki alevlere kapısı kilitli evde yakalanan ve cansız bedenleri mutfak ile tuvalette bulunan Osman (53) ve Şehri Kardaş çifti için cenaze namazı kılındı. Cenazede çiftin yakınları gözyaşlarına boğuldu. Cenaze namazına Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu da katıldı.

Manavgat’taki yangında can veren Kardaş çiftine gözyaşlarıyla veda

Anne ve babasının içeri girmesine anlam veremediğini de anlatan Kardaş, “Koyunları çıkartmaya çalışmışlar. Ağaçlar yanınca korkudan içeri saklanmışlar. Biri mutfağa diğeri ise tuvalete saklanmış. İkisi de orada yanarak can vermiş” diye konuştu.

CENAZELERİNDE GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Karavcasuyu Mezarlığı’ndaki cenaze namazına Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, İl Emniyet Müdürü Murat Ulucan, AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ve köylüler katıldı. Çiftin cenazeleri, cuma namazının ardından kılınan namaz sonrası toprağa verildi.

Manavgattaki yangında can veren Kardaş çiftine gözyaşlarıyla veda

Öte yandan köylüler, Bakan Çavuşoğlu’ndan elektrikleri kesik olduğu için jeneratör talebinde bulundu. Çavuşoğlu da jeneratör ihtiyacının karşılanacağını söyledi.

Öte yandan Akseki’nin Kepezbeleni köyünde önceki akşam yanarak ölen Hasan Ali Yüksel’in (82) cenazesi ise dün köyündeki mezarlıkta defnedilmişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X