Manchester United’ın Solskjaer kararı

Manchester United yönetimi, 5-0’lık Liverpool yenilgisinin ardından eleştiri oklarını üzerine çeken Ole Gunnar Solskjaer’e işleri tersine çevirme adına bir şans daha verdi.

Manchester United’ın Solskjaer kararı

Liverpool karşısında alınan şok edici skor Manchester United Menajeri Ole Gunnar Solskjaer hakkındaki spekülasyonları beraberinde getirdi.

Ligde cumartesi günü Tottenham ile karşı karşıya gelecek Kırmızı Şeytanlar’da kulüp yönetimi Solskjaer konusunda aceleci davranmayacak.

MANCHESTER UNITED’IN KARARI

Reuters’ın kulübe yakın kaynaklara dayandırdığı habere göre, United Norveçli teknik adam için ani bir karar vermek istemiyor. Haberde kulüp yönetiminin yoğun baskıya rağmen takımın performansına odaklandığını belirtildi.

ManU Tottenham maçı sonrası Salı günü Şampiyonlar Ligi’ndeki Atalanta ile maçı için İtalya’ya gidecek. Kırmızı Şeytanlar F Grubu’nda oynadığı 3 maçta 2 galibiyet, 1 mağlubiyetle lider konumda bulunuyor.

Solskjaer’dan önceki teknik direktör Jose Mourinho’nun görevine 3-1’lik Liverpool yenilgisinin ardından sonra son verilmişti.

İngiliz medyası, Ole Gunnar Solskjaer’in yerine Antonio Conte’nin takımın başına geçeceği yönünde iddialarda bulunuyor.

Tarihi maçın ardından puanını 21’e yükselten Liverpool, 2. sıradaki yerini korudu. 14 puanda kalan Manchester United ise 7’nciliğe geriledi.

Manchester United ayrıca 1955’teki 5-0’lık Manchester City mağlubiyetinden bu yana ilk kez sahasında gol atamadan 5 gol yedi.

MANCHESTER UNITED’IN SIRADAKİ 5 MAÇI

🔸Tottenham(D)
🔸Atalanta(D)
🔸Manchester City
🔸Watford(D)
🔸Villarreal(D)

NTV Spor

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X