Manejde heyecan fırtınası esti

2 gün süren Bursa Atlı Spor Kulübü Açık Manej Final Ligi Engel Atlama Yarışları’nda sporcular toplam 8 kategoride kıyasıya mücadele etti.

Manejde heyecan fırtınası esti

TOLGA ÖZTAŞ

Türkiye Binicilik Federasyonu BASK Açık Manej Final Ligi Engel Atlama Yarışları’nda heyecan sona erdi. 

 

Bursa Atlı Spor Kulübü’nün Atıcılar’da bulunan sosyal  tesislerinde ki açık manejde gerkeçleştirilen müsabakalar 2 gün sürerken sporcular toplam 8 kategoride mücadele etti. Oldukça keyifli ve çekişmeli anlara sahne olan yarışlarda yaklaşık 80 atın yer alırken Bursa Atlı Spor Kulübü başta olmak üzere, İstanbul, Ankara ve İzmir bölgelerinin yanı sıra ferdi olarak katılan yarışmacılarla birlikte 70 binici dereceye girebilmek için birbirleriyle kıyasıya mücadele etti.

İzlemeye gelin!

DOSAB-DOSABSİAD ve ALAGÖZ EMLAK ana sponsorluğunda, Bursa Büyükşehir Belediyesi, SYK Tekstil, Kardeş Otel, DLK Lojistik, B-PLAS, Yeni KAPLICA ve GÖKÇEN Şirketler Kulübü tarafından desteklenen müsabakalar sonunda, dereceye giren yarışmacılara kupalar ve çeşitli miktarda para ödülleri verildi. 

Ödül törenin ardından açıklamarda bulunan Bursa Atlı Spor Kulübü Başkanı Selçuk Yedikardeş, ‘Böyle önemli bir organizasyou Bursa’da  gerçekleştirmekten dolayı çok gururluyuz. Bursa dışından da çok ciddi bir katılım oldu. Yarışmalara katılan sporcular Avrupa Şampiyonaları ve Milli Takım seviyelerine yükselmek için mücadele ettiler.  Yarışlara izleyici olarak yoğun ilgi gösteren değerli Bursalılar’a da çok teşekkür ediyor ve kendilerini her zaman Bursa Atlı Spor Kulübü’ne davet ediyorum’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X