Manej’de kapışma bitti

Bursa Atlı Spor Kulübü Kapalı Manej Kış Ligi Engel Atlama Yarışmaları 1. Ayağı nefes kesti.

Manej’de kapışma bitti

RECAİ UYSAL

 

2 gün süren organizasyonda 100 binici 110 atla kürsü mücadelesi verirken, 8 kategoride ilk ayağın kazananları belli oldu.

Türkiye Binicilik Federasyonu takviminde yer alan Bursa Atlı Spor Kulübü Kapalı Manej Kış Ligi Engel Atlama Birinci Ayak Yarışmaları’nda heyecan tamamlandı. Bursa Atlı Spor Kulübü Sosyal Tesisleri Şükrü Erdem Kapalı Maneji’nde gerçekleştirilen ve 110 atın yer aldığı organizasyon büyük heyecana sahne olurken, biniciler derece için mücadele etti. Bursa Atlı Spor Kulübü başta olmak üzere, İstanbul, Ankara ve İzmir bölgelerinin yanı sıra ferdi olarak katılan yarışmacılarla birlikte 100 binicinin mücadele ettiği yarışmalar 2 gün sürerken, biniciler 8 kategoride kapıştı.

KUPAYA UZANDILAR

Büyük heyecanın yaşandığı organizasyonda Bursa Atlı Spor Kulübü’nden Hasan Şentürk, Serra Yedikardeş, Taha Yedikardeş, Nail Sular, Cemil Oğuz ve Serkan Yılmaz da dereceye girebilmek için mücadele eden isimler arasındaydı. 

2 gün süren şampiyonanın ilk yarışı olan Teşvik Kupası’nda Doldoer isimli atıyla Şevval Er birinci olurken, ikinci Teşvik yarışını Contisi Az isimli atıyla Elif Nazlı Can kazandı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Kupası’nı AB 19 Beter isimli atıyla Sencer Can kazanırken, Bursa Valiliği Kupası’nda zafer Alisto isimli atıyla yine Sencer Can’ın oldu.

2. AYAK 25-26 NİSAN’DA

Nefes kesen yarışmalarda BTSO Kupası’nda Obora’s Thyson isimli atıyla Oktay Sezek birinci olurken, DLK Gümrükleme Kupası West isimli atıyla Bursa Atlı Spor Kulübü’nden Cemil Oğuz’a gitti. Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı Kupası’nı AB 19 Beter isimli atıyla Sencer Can kazanırken, organizasyonun son yarışı olan DOSAB Kupası Siec Zappa WH isimli atıyla Oktay Sezek’in oldu. Organizasyonun ilk ayak yarışları büyük heyecana sahne olurken, Bursa Atlı Spor Kulübü Kapalı Manej Kış Ligi Engel Atlama 2. Ayak yarışları 25-26 Nisan ve final yarışları ise 5-6 Haziran’da yapılacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X