Manisa’da Paralel Yapı Operasyonları Sürüyor

Manisa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ‘paralel yapı’ ile bağlantılı oldukları öne sürülen bir dernek ve ona bağlı 5 okuma salonuna operasyon düzenledi….

Manisa’da Paralel Yapı Operasyonları Sürüyor

Manisa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ‘paralel yapı’ ile bağlantılı oldukları öne sürülen bir dernek ve ona bağlı 5 okuma salonuna operasyon düzenledi. Geçen hafta 5, dün 6 derneğe operasyon yapan Manisa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bugün de yine paralel yapı ile ilişkisi oldukları iddia edilen bir dernek ve ona bağlı 5 okuma salonuna operasyon düzenledi. Operasyonlarda Ufuk Okuma Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ne bağlı Gazi Hacı Nusrettin Kara Okuma Salonu ve Eğitim Merkezi, Altıntaş Okuma Salonu ve Eğitim Merkezi, Bekir Sacide Filiz Keleşoğlu Okuma Salonu ve Eğitim Merkezi, Zümrüt Okuma Salonu ile Yakutağa Okuma Salonu’nda arama yapıldı. Aramalar KOM şube müdürlüğü tarafından yapılırken, çevik kuvvet okuma salonları içerisinde ve dışında sıkı güvenlik önlemi aldı. Okuma salonlarında bulunan bilgisayar ve evraklara polis ekipleri tarafından el konuldu. Operasyonda herhangi bir gözaltı yapılmazken, polis ekipleri aramalarını bir süre sürdürdü. MANİSA’DA PARALEL YAPI OPERASYONLARI Manisa Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler geçen hafta 5, dün 6 derneğe baskın düzenledi. Geçen hafta Yunus Emre ve Şehzadeler ilçelerinde, Manisa Sanayici ve İşadamları Derneği (MASİAD), Aktif Eğitimciler Derneği, Milenyum Memurlar Derneği, Eğitim Gönüllüleri Derneği ve Manisa Çalışanlar Derneğine ait beş adrese eş zamanlı operasyon yapıldı. Dün polis ekipleri 6 sivil toplum kuruluşu arasında bulunan Kimse Yok Mu Derneği Manisa Şubesi, Sağlık ve Eğitim Derneği, Moris Şinasi Milletlerarası Çocuk Sağlığı Derneği, Manisa Halk Eğitim ve Öğretim Sağlık ve Sosyal Yardım Derneği, Havacılık Topluluğu Spor Kulübü Derneği, Feza Eğitim ve Kültür Vakfı’na baskın düzenledi. Yapılan eş zamanlı operasyonlarda bilgisayar ve evraklara el konuldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X