Manken değil icracıyım

Anne olduktan sonra güzelliği ve fit görüntüsüyle daha da ön plana çıkan Funda Arar, bu durumdan duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

Manken değil icracıyım

Funda Arar, konuk olduğu Behzat Gerçeker’in radyo programında çarpıcı açıklamalar yaptı. Özellikle evlenip anne olduktan sonra kısa sürede zayıflayan ve seksi yönünü daha da ön plana çıkaran Funda Arar, öte yandan bu durumdan duyduğu rahatsızlığı anlattı. Arar, ‘Ben manken değil, icracıyım. Ama sanatçının güzel olma standardı da sadece Türkiye için geçerli. Adele de kilolu ama milyonlarca satan albümler yapıyor’ dedi.

YOGA YAPARAK ZAYIFLADIM

Hamile olduğu dönemde müzikten uzak kalmadığını belirten Funda Arar, anne olduktan sonra nasıl kısa sürede zayıflayıp güzelleştiğini de anlattı. Yoga ve sporu hayatından eksik etmediğini belirten Arar, ‘Doğumdan 30 gün sonra kendimi sahnede buldum. O süreçten sonra düzenli spora devam ettim. Şimdi de yoga yapıyorum. Zihnimi de dinlendiriyor. Çok stresli ve korku verici bir iş yapıyoruz. Stresle beraber eriyor insanlar’ diye konuştu.

Funda Arar, ‘Şahsi görüşüme göre yorumcunun fiziği önemli değil’ dedi.

Sanatçı, ‘Müzikte tekdüzelik var. Hep belli isimlerin etrafında dönüyor. Farklı ve renkli tarzlar gerek’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X