Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Mansur Yavaş’tan istifa iddialarına yanıt

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP’den istifa edeceği yönündeki iddialara ilişkin açıklama yaptı. Yavaş, “Partimden istifa edeceğime yönelik yaydırılmaya çalışılan dedikoduları görüyorum ancak ciddiye almıyorum.” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP’den istifa edeceği yönündeki

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Partimden istifa edeceğim dedikodularını ciddiye almıyorum.” dedi.

Yavaş, CHP’den istifa edeceği yönündeki iddialara ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.

Açıklamasında, söz konusu dedikoduların maksatlı olarak çıkarıldığını söyleyen Yavaş, “Anketlerde gerileyen iktidar partisine nefes aldıracak, partimizi tartışmaya açacak hiçbir adımın içinde olmayacağımı herkesin bilmesini isterim.” dedi.

Belediye başkanı olarak iki noktaya odaklandığını söyleyen Yavaş, şöyle devam etti:

“Ankara’ya hizmet etmeye ve genel başkanımızın liderliğinde Türkiye’nin birinci partisi olan partimizin ilk genel seçimlerde birinci çıkmasına. İktidarı değiştirerek, güçlendirilmiş parlamenter sistemi getirene kadar Cumhuriyet Halk Partisi ailesi olarak belediye başkanlarımızla, milletvekillerimizle, örgütümüzle, üretilmeye çalışılan fitnelere prim vermeden bir bütün halinde çalışacağız.”


Avatar Seç KAPAT
Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığının güncellediği kayıtlara göre, 189 siyasi partinin faaliyette
Sıradaki Haber Parti üye sayıları açıklandı! En fazla AK Parti’de: İşte rakamlar…