ManU’da tribün şaşkınlığı! Sebebini buldular

Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray’a sahasında 3-2 yenilen Manchester United’da, sarı kırmızılı taraftarların Old Trafford’da beklenenden sayıca fazla olması tartışma yarattı.

ManU’da tribün şaşkınlığı! Sebebini buldular

Manchester United’ın, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ikinci hafta maçında Galatasaray’a Old Trafford’da 3-2 yenilmesinin yankıları İngiliz basında hala sürüyor.

Manchester ekibinde, bir yandan mağlubiyetin üzüntüsü yaşanırken bir yandanda da kendi sahalarında oynadıkları maçta Türk taraftarların bu kadar fazla olmasının şaşkınlığı yaşanıyor. United kulübü, bu kadar çok biletin deplasman taraftarlarının eline nasıl geçtiğini araştırıyor.

SEZONLUK BİLET SAHİPLERİ BİLETLERİNİ SATTI

BBC’nin haberine göre; Old Trafford’da oynanan maçta çok sayıda Galatasaray taraftarının bulunmasının sezonluk bilet sahiplerinin biletlerini satmasından kaynaklandığına inanılıyor.

Manchester United, Devler Ligi maçı için sarı kırmızılı taraftarlara 2 binin altında bilet ayırmıştı. Ancak karşılaşma sırasında tribünlerde bu sayının çok üstünde Galatasaraylı olduğu ortaya çıkmıştı.

Kulüp kaynaklarından alınan bilgiye göre misafir seyircilerin stada girme riskini azaltmak için Türk adresli taraftarlara bilet satılmasının yasaklanması da dahil olmak üzere çeşitli tedbirler alınmıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X