Mardin Esnafının Yüzü Gülüyor

Ramazan Bayramı nedeniyle çarşı-pazara alışverişe çıkan Mardinliler, esnafın yüzünü güldürdü. Ramazan Bayramı’na iki gün kala Tarihi Mardin Çarşıs…

Mardin Esnafının Yüzü Gülüyor

Ramazan Bayramı nedeniyle çarşı-pazara alışverişe çıkan Mardinliler, esnafın yüzünü güldürdü. Ramazan Bayramı’na iki gün kala Tarihi Mardin Çarşısı’nda hareketlilik arttı. Bayram öncesi alışverişe çıkan vatandaşlar, esnafın yüzünü güldürdü. Alışveriş yapan vatandaşlar fiyatları ise normal buldu. Abdullah Işık adlı vatandaş, artık eskisi gibi bayram heyecanlarının kalmadığını söyledi. Sattıkları elbiselerin kaliteli ve ucuz olduğunu dile getiren esnaf ise müşterilerin kaliteden memnun olduklarını söyledi. Esnaf Mehmet Yüksel, işlerden gayet memnun olduklarını belirterek, “İnsanlarımız Tarihi Mardin Çarşısı’na gelerek gıdadan giyime, giyimden giyeceğe kadar ihtiyacı olduğu tüm ürünleri alıp evine götürüyor. Çok şükür tüm esnaf bu bereketten nasibini aldı. Ramazan olduğu için insanların genelde iftarını açtıktan sonra geliyor. İftardan sonra başlayan alışveriş sahura kadar sürüyor” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X