Mardin’de bir asker şehit oldu!

Mardin’ in Nusaybin ilçesinde çıkan çatışmada bir asker şehit oldu. İkinci acı haber ise Erzurum’dan geldi. Ağrı Dağı’nda 5 gün önce operasyon sırasında kayalıklardan düşen ve ağır yaralanan uzman çavuş bugün şehit düştü.

Mardin’de bir asker şehit oldu!

Türkiye  bugün iki acı haberle sarsıldı.Mardin’in Nusaybin ilçesinde  PKK’lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi, kazdıkları hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması için 14 Mart’ta başlatılan sokağa çıkma yasağından sonra asker ve polisin müşterek başlattığı operasyon sürüyor. Operasyon kapsamında bugün saat 11.00 sıralarında Abdülkadirpaşa Mahallesi’nde çıkan çatışmada ağır yaralanan bir uzman çavuş kaldırıldığı Nusaybin Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

GEÇİCİ GÖREVLE GİTMİŞTİ!

İkinci acı haber ise  Erzurum’dan geldi. Erzurum Dumlu Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlığı’nda görevli 3 yaşında ikiz çocuk babası Uzman Çavuş Kazım Ay, geçici görevli gittiği Ağrı Doğubeyazıt da geçen 10 Mayıs günü Ağrı Dağı Bölgesi’nde yapılan arazi taraması sırasında yaklaşık 400 metre yükseklikteki kayalıklardan düştü. Ağır yaralanan Ay, Erzurum Asker Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Uzman Çavuş Ay, 6 gün süren yaşam mücadelesi sonucu yapılan tüm müdahalelere rağmen bugün şehit düştü.

ACI HABER AİLESİNE ULAŞTI

Şehit Uzman Çavuş Ay’ın memleketi Aksaray’ın Yeşiltepe Beldesi’nde oturan annesi Sare ve babası Mustafa Ay, oğulları yaralandıktan sonra Erzurum’a gitti. Şehit Ay’ın eşi ve çocuklarının da Erzurum’da oturdukları belirtildi.Şehit Ay’ın Yeşiltepe Beldesi’ndeki baba evine ise İl Jandarma Komutanlığı’nda görevli askerler Türk bayrağı astı. Acı haberi alıp eve gelen yakınları ise sinir krizi geçirdi. Sağlık görevlileri de yakınlarına müdahale etti. Şehit Ay’ın cenazesi bugün akşam saatlerinde Aksaray’a getirilecek ve yarın öğle namazının ardından Yeşiltepe Beldesi’nde toprağa verilecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X